Виваком

Преди време, си имах полемика с Виваком. Тези от Вас които следяха снимките във Facebook, са наясно. За другите, реших да прехвърля в текстов вид, цялата пародия.

Всичко започна с няколко пропуснати обаждания, към номер, който при набиране даваше заето. Тъй като точно тогава комуникирах с доста зает човек, предположих че той ми звъни и телефона му просто не е достъпен. На втория или третия ден приех обаждане от този номер, и се оказа, че Виваком иска да ми предложи “специална оферта” само за мен, а казано иначе да ми предложи интернет за телефона. Известно време преди това бях сключил договор за мобилен интернет.

————————————–

 


Sent: Tuesday, April 26, 2011 5:06 PM
To: Vivacom Web Requests
Subject: Мобилна услуга/Оплакване/Технически затруднения

 

Информация за подателя

Статус : В момента е клиент на БТК АД
Вид услуга : Мобилна услуга
Обръщение : г-н
Име : Васил
Фамилия : Лазаров
Телефонен номер, на който се използва услугата : ХХХХХХХХ
Клиентски номер, на който се използва услугата :
Основен email адрес : ХХХХХХХХ
Мобилен Телефонен Номер : ХХХХХХХХ
Алтернативен телефонен номер : ХХХХХХХХ
Моля, изберете категория помощ : Оплакване
Моля, изберете подпричина : Технически затруднения
Вашето съобщение (максимум от 2000 символа) : Днес (26.04.2011) около 18:50 получих маркетингово обаждане от +359879398686 Агента на телефона изрично подчерта принадлежността си към системата на Виваком. Бих искал да получа запис от разговора си с този агент по предпочитан от Вас начин и медия. Ако този номер не е част от мрежата на Виваком, бих искал писмено удостоверение че това е така, за да мога да подам жалба в Полицията за системен тормоз.
: 26 Април 2011 г.
======================================

Thu, Apr 28, 2011 at 4:07 PM

Уважаеми г-н Лазаров,

 

Във връзка с Вашето оплакване, искаме да Ви уведомим, че номерът, от който сте получил обаждането е на наш партньор, чрез който в момента отправяме специални предложения на наши избрани лочлни клиенти, чиито договор е изтекъл или изтича скоро.

 

Моля да имате предвид, че отправеното Ви обажадне е било с цел да Ви направим именно такова специялно прделожение, защото Вие сте наш лоялен клиент.

 

VIVACOM  няма практика да предоставя записи на разговори на външни лица и такъв не може да Ви бъде предоставен.

 

В случай, че не желаете да получавате такива обаждания от нас и нашите партньори е необходимо да ни уведомите с обаждане до отдел Обслужване на клиенти на номер (087) 123.

 

Благодарим Ви, че използвахте онлайн канала на VIVACOM!

 

Aко имате допълнителни въпроси, моля попълнете контактната форма тук.

————————————–

Thu, Apr 28, 2011 at 4:28 PM

Здравейте,

Неколкократно съм се обаждал на 123 със желание да не бъда безпокоен с маркетингови обаждания. Бих Ви посъветвал да преслушате разговорите с моя номер за да се убедите.
Договорът ми е изтекъл преди около 5 месеца и в момента е преподновяващ се за всеки месец, не бих могъл да се сетя защо ще ми звъните, тъй като моя договор не изтича скоро. За съжаление не мога да докажа, че ме лъжете във комуникацията си, но смятам да публикувам досегашната си комуникация по социалните мрежи и хората да решат кой е прав.
Предложението за 50 мегабайта на месец към телефона ми, мога да класифицирам единствено като подигравка, имайки предвид, че според Вашата база данни, преди няколко дни съм сключил договор за мобилен интернет. Обаждането през деня, определено може да се класифицира като тормоз, защото аз работя нощем и през деня спя.

Бих Ви посъветвал, да си инсталирате някаква елементарна програма за проверка на правописа или да назначите грамотни хора да обслужват поне писмената част от поддръжката.

Независимо от Вашето потвърждение, че този номер е свързан с мрежата на ВиваКом, считам за свой дълг да Ви уведомя, че при последвало обаждане от номер който не може да бъде набран в продължение на няколко дни, ще депозирам молба в Полицията за системен телефонен тормоз. Моля забележете, че това не е заплаха. Просто ви уведомявам, защото дотук (като изключим досадните маркетингови обаждания) съм сравнително доволен от услугата.

С уважение.
Васил Лазаров

————————————–

Mon, May 2, 2011 at 5:26 PM

Уважаеми г-н Лазаров,

 

Във връзка с Вашето оплакване, искаме да Ви уведомим, че отправеното Ви обаждане не е било с маркетингова цел, а предлагане на специална оферта за Вас като наш лоялен клиент, при продължаване на договора Ви за срок от още 12/24 месеца за мобилен номер ХХХХХХХХ, чийто договор е изтекъл. Офертата за допълнителни МВ за интернет трафик за мобилния Ви номер е специално подбрана за Вас, с цел да имате възможност за интернет достъп по всяко време от телефона си, а не само от преносим компютър.

 

Бихме искали да Ви информираме, че сме отбелязали Вашето желание да не Ви търсим през деня  и да не получавате маркетингови съобщения, а нашите партньори също ще бъдат уведомени.

 

Моля, приемете нашите извинения за създалото се недоразумение и причинените Ви неудобства.

 

Благодарим Ви, че използвахте онлайн канала на VIVACOM!

 

Aко имате допълнителни въпроси, моля попълнете контактната форма тук.

======================================
Tue, May 3, 2011 at 6:09 AM

Здравейте,

Благодаря Ви изключително много за уверенията и предприетите действия. Бих искал да науча, дали в моя акаунт преди Вашата намеса е имало подобна забележка, защото съм сигурен, че неведнъж съм изисквал това от Вашите колеги. Ако е имало, защо съм получил обаждането, ако не, бих искал (тъй като нямате право да ми предоставяте тази информация) да преслушате разговорите с моя номер и да установите кой не си е свършил работата.

————————————–

Thu, May 5, 2011 at 6:31 PM

Уважаеми г-н Лазаров,

 

Във връзка с Вашето оплакване, искаме да Ви уведомим, че направеното до Вас обажадне не е било с марткетингова насоченост, а с цел извършване на сделка от разстояние, активна само чрез обаждане от нашите партньори и само за лоялните ни клиенти. Обаждането е извършена към Вас в стандартно работно време и по точно определна оферта.

 

Още веднъж моля да приемете нашите извинения за причиненото Ви неудобство.

 

Благодарим Ви, че използвахте онлайн канала на VIVACOM!

 

Aко имате допълнителни въпроси, моля попълнете контактната форма тук.


======================================

Tue, May 10, 2011 at 5:15 PM

Здравейте,

във връзка с Вашето уверение, че Вашите партньори са уведомени, бих искал да получа обяснение на sms получен днес (10/05/2011) в 11:05 от номер 128812 със съдържание:
“Ti mojesh da plashtash s 50% po-niska mesechna taxa! Ela v JEFF i se vuzpolzvai!”

С голям интерес очаквам Вашият отговор.

————————————–

Mon, May 16, 2011 at 12:40 PM

Уважаеми г-н Лазаров,

 

Моля, приемете нашите извинения за създалото се недоразумение и причинените Ви неудобства.

 

Във връзка с Вашето оплакване, искаме да Ви уведомим, че верига магазини JEFF са наш партньор със самостоятелно провеждане на промоции, акции и реклами и не са обвързани с отаза Ви за маркетингови съобщения.

 

Моля да имате предвид, че VIVACOM ще напеави всичко възможно, за да прекрати обажданията и кратките съобщения от тях към Вас.

 

Бихме искали да Ви напомним, че предлагането на специална оферта за лоялни клинети за преподписване на договорните отношения, каквато Ви е предложена с краткото съобщение, не е маркетингова дейност, а специална оферта Валидна за кртатък период от време, изготвена специялно за Вашия абонамент.

======================================

Tue, May 17, 2011 at 3:59 PM

Здравейте отново,

Явно има един двама от Вас които са пропускали сериозно уроците по български език, но това си е за тях. Само да спомена, че се пише специАлен…

Сега да се върнем на въпроса. Каква е моята гаранция, че утре няма да си измислите име на кампания, и няма да ме включите в нея. Дали ще се нарича “специална оферта за наши лоЧлни клиенти” (първият отговор от ваш агент) “Преброяване на малоумниците” или “Оферти за балъци” това си е все маркетингово обаждане. Аз имам Вашето уверение, че няма да ме бзпокоите с първата, но не и за втората и третата… Тоест, само трябва да си измислите ново име и пак да ми се обадите. И след това пак ще си имаме комуникация в продължение на години в които ще дъвчем едно и също.

Има нещо което адвокатът ме помоли да попита и да поискам писмено уверение. Тъй като прочитайки предишното Ви писмо, стигнахме до следното заключение:
“Вие предоставяте моите данни на трети лица/компании и после нямате контрол върху тези данни.”

Бихте ли ми отговорили в писмен вид, дали това е така?

Вече без уважение
Васил Лазаров.

————————————–
Fri, May 20, 2011 at 1:10 PM

Уважаеми г-н Лазаров,

 

Във връзка с Вашето оплакване, искаме да Ви уведомим, че VIVACOM е регистриран като администратор на Лични данни в Комисията за защита на личните данни, съгласно действащата нормативна уредба.

 

Моля да имате предвид, че съгласно Общите условия, които са неразделна част на подписания между Вас и VIVACOM договор, Вие сте се съгласили VIVACOM да събира по реда на т. 127, предоставя и обработва, в съответствие с разпоредбите на действащото законодателство, лични Ви данни с оглед на предоставяне на телекомуникационните услуги, например за целите на събиране или прехвърляне на дължимите от Вас суми към VIVACOM, както и за индивидуалното определяне на кредитния Ви лимит и извършване на кредитна оценка.

 

Можете да сте сигурни, че предоставянето на лични данни от VIVACOM на трети лица по реда на т. 11 се извършва след преценка за всеки конкретен случай относно необходимостта от нейното предоставяне.

 

Гарантираме, че VIVACOM спазва всички приложими нормативни актове при събирането, обработването  и съхраняването на лични данни.

 

Както вече Ви писахме, вече сме отбелязали Вашето желание да не Ви търсим през деня  и да не получавате маркетингови съобщения, а нашите партньори също ще бъдат уведомени.

======================================

Fri, May 20, 2011 at 3:35 PM

Здравейте,

Вече за втори път ме уверявате, че партньорите Ви ще бъдат уведомени. За съжаление, аз не мога да повярвам на това твърдение. При кратък преглед на досегашната ни комуникация, аз правя следните изводи:

Според закона за защита на личните данни, който цитирахте, бих искал да ви насоча към чл.3 (4). А именно:
(4) (Нова – ДВ, бр. 103 от 2005 г.) Администраторът осигурява спазването на изискванията на чл. 2, ал. 2.

А също така и чл 24. (2) и (5) А именно:
(2) В случаите, когато обработването на данните не се извършва от администратора, той е длъжен да определи обработващ данните и да осигури достатъчни гаранции за тяхната защита.
(5) (Изм. – ДВ, бр. 103 от 2005 г.) За вреди, причинени на трети лица от действия или бездействия на обработващия данни, администраторът отговаря солидарно с него.

Също така според чл. 28 (1) а именно:
(1) При упражняване на правото си на достъп физическото лице има право по всяко време да поиска от администратора на лични данни:

1. потвърждение за това, дали отнасящи се до него данни се обработват, информация за целите на това обработване, за категориите данни и за получателите или категориите получатели, на които данните се разкриват;

2. съобщение до него в разбираема форма, съдържащо личните му данни, които се обработват, както и всяка налична информация за техния източник;

3. информация за логиката на всяко автоматизирано обработване на лични данни, отнасящи се до него, поне в случаите на автоматизирани решения по чл. 34б.
За съжаление, при сключване на договора си, нямах възможност да нанеса нужните корекции особено когато става дума за чл. 34а (1) и определено никъде в договора ми няма включена (2)

Чл. 34а. (Нов – ДВ, бр. 103 от 2005 г.) (1) Физическото лице, за което се отнасят данните, има право да:

1. възрази пред администратора срещу обработването на личните му данни при наличие на законово основание за това; когато възражението е основателно, личните данни на съответното физическо лице не могат повече да бъдат обработвани;

2. възрази срещу обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг;

3. бъде уведомено, преди личните му данни да бъдат разкрити за пръв път на трети лица или използвани от тяхно име за целите по т. 2, като му бъде предоставена възможност да възрази срещу такова разкриване или използване.

(2) Администраторът уведомява физическото лице за правата му по ал. 1, т. 2 и 3.

Такааа дотук сухите закони. Нека зададем няколко въпроса.
1) Аз все още очаквам обяснение на съобщението получено от JEFF.
2) Очаквам отговор на въпроса за името на маркетинговата кампания. Без значение как ще я наречете, това е директен маркетинг.
3) За правописа вече се отказах да питам.
4) Какви са харанциите които ще получа, че няма да бъда безпокоен в бъдеще? Имайки предвид, че вече имам едно наказание за закъснение, можете да си представите, че ще очаквам отговор който да бъде смислен. (разбирам че темплейтите са хубаво нещо, ни мисля, че те са само за първи, най-много втори отговор)
5) Според точките от закона цитиран по-горе, времето за отговор не е 30 дни по закон а 14. (30 се отпускат когато Администратора има нужда да събере по-пълна информация) Разбирам, че това е дреболия, но все пак не мисля, че е хубаво агентите по телефона да подвеждат клиентите. (било поради незнание, било поради грешно обучение)

С жив интерес очаквам Вашият отговор.
Вече е ясно, че е без уважение.
Васил Лазаров

————————————–

Fri, May 20, 2011 at 6:50 PM

Уважаеми г-н Лазаров,

 

Във връзка с Вашето оплакване, искаме да Ви уведомим, че Вие сте сключили своя договор за мобилен номер ХХХХХХХХвъв верига магазини JEFF, с което доброволно сте предоставил своите лични данни на тях, като наш партньор и представител, с цел сключването на договора Ви с нас. На база на сключения от тях договор, те са се свързали с  Вас, за да Ви напомнят за изтичането на срока на договора Ви и да Ви предложат специална оферта само за този номер, активна към момента, което е извън регламента за маркетингови съобщения.

 

След подаденото от Вас оплакване сме уведомили нашите партньори, да не се свързват повече с Вас.

Същото сме въвели и в нашите системи.

 

Бихме искли да Ви напомним, че регламентирания срок за отговор на клинетско оплакване е едномесечен.

======================================
Fri, May 20, 2011 at 7:50 PM

Здравейте,

Благодаря ви за отделеното време.

При преглеждане на договора сключен в JEFF със Vivacom, никъде не е упоменато, че JEFF ще събира и обработва данните ми. Бихте ли потвърдили, че JEFF извършват това без Вашето знание, позволение и контрол, за да мога да предприема необходимите действия.
В договора също така, никъде не е упоменато, че личните ми данни, ще се използват за да ми бъде предлагана услуга, която аз не съм пожелал.

А аз все още не съм получил отговор на въпроса, защо след като Вашите партньори са уведомени (Отговор от Ваш агент от 3.Май.2011) аз получих съобщение от Ваш партньор. Това показва, че не можете да контролирате своите субконтрактори.

————————————–

Wed, May 25, 2011 at 9:58 AM

Уважаеми г-н Лазаров,

 

Във връзка с Вашето оплакване, искаме да Ви уведомим, че съгласно Общите условия за уреждане на взаимоотношенията между VIVACOM и нейните клиенти, Вие сте се съгласил с точка 11.3, която гласи:

11.3.Абонатът се съгласява БТК да предоставя лични данни, в съответствие с разпоредбите на действащото законодателство, на БТК АД и всяко от нейните дъщерни дружества (наричани заедно ,,БТК Груп,,),с оглед предоставяна на електронни съобщителни услуги, например за подобряване на обслужването на клиентите, в това число предлагане и предоставяне на услуги. Абонатът се съгласява БТК да предоставя лични данни на компетентни държавни органи и институции в предвидените от закона случаи, както и да ги предоставя на трети лица, в това число банки, кредитни бюра и агенции за събиране на вземания, дистрибуторите на услуги на БТК, включително партньорските дистрибуторски мрежи, когато това е необходимо за осигуряване на обслужването и реализиране на правата и интересите на Абоната, както и когато това е необходимо за реализиране правата и интересите на БТК, включително с цел събиране на неизплатени задължения от Абоната.

 

Моля да имате предвид, че направеното към Вас обаждане и изпратеното кратко съобщение са във връзка само с осигуряване на обслужването и реализиране на Вашите права и интереси относно ползвната от Вас услуга, за която е сключен договора Ви, а не за нова такава.

 

Бихме искали да Ви напомним, че извършването на специфични и индивидуални промени по един клинетски номер е необходимо технологично време за въвеждане на промените и информиране на дистрибуторската ни мрежа. След писменото Ви заявление да не бъдете търсен, информацията за тази промена по Вашия клинтски номер е изпратена своевременно към нашите партньори.

======================================
Thu, May 26, 2011 at 4:21 PM

Интересно… не бях забелязал. Ще прегледам договора, а дотогава, можете ли да ми потвърдите, че в моя договор има такава точка?

————————————–

Fri, May 27, 2011 at 9:21 AM

Уважаеми г-н Лазаров,

 

Във връзка с Вашето оплакване, искаме да Ви уведомим, че цитираната точка е част от Общите условия за уреждане на взаимоотношенията между VIVACOM и нейните клиенти, които са неразделна част от сключения от Вас договор и можете да ги намерите на нашата интернет тсраница тук.

======================================
Fri, May 27, 2011 at 12:23 PM

Здравейте,

Много добре ми е известно, че подобна точка е част от “общите условия”.

За Ваше голямо облекчение, когато сключих договор с БТК АД, не си свалих PDF-чето, така че не бих могъл да докажа, че е различно.Нека обаче погледнем следните точки от текущият файл.
——————-
125. БТК може да използва и обработва лични данни, събрани във връзка с предоставянето на електронни съобшителни услуги, за други цели, освен свързаните със законните търговски дейности на БТК, само с цел изпълнение на задълженията си по Разрешението и в изрично предвидените от закона случаи.

126. БТК е длъжна да информира по подходящ начин субектите на данни за факта, че обработва други лични данни, освен данните за далекосъобщителни услуги.
——————-

При обстоен прочит, аз не успях да намеря точка която да удовлетворява Чл.34а (2). (За справка комуникациятга дотук)

За съжаление, дискусията отплува в много странична посока, затова нека да я върнем.

Каква гаранция БТК АД може да осигури, че за в бъдеще няма да бъда безпокоен, без значение текстово съобщение или гласова комуникация?
Каква компенсация предлага БТК АД в случай на неизпълнение на обещаните гаранции.
Какво е “технологично време за въвеждане на промените и информиране на дистрибуторската ни мрежа”? По мои изчисления, дори да извършвате комуникацията с конни куриери, и офисът на БТК АД се намира във Видин, а офисите на всички партньори се намират в Малко Търново, при средна скорост 40км/ч и разстояние 600км най-дългият срок за уведомяване, едва надхвърля 1 календарен ден включително почивка и сън на конете и жокеите. При използване на пощенски гълъби, скоростта с удвоява.

За малко да забравя… ще ми обясните ли как точно реализирате правата и интересите на абоната (според точка 11.3) при условие, че същият този абонат е заявил нежелание да бъде безпокоен. (не визирам жалбата си от началото на месеца, а обаждане в началото на договора ми до което само Вие имате достъп…)

Отново с интерес очаквам Вашият отговор.

Васил Лазаров

————————————–

Fri, May 27, 2011 at 4:00 PM

Уважаеми г-н Лазаров,

 

Във връзка с Вашето оплакване, искаме да Ви уведомим, че при промяна на Общите условия промените се обявяват писмено на нашата интернет страница с име започващо с «Проект за изменение на Общите условия» и завършващо с датата на обявяване на промените. Съгласно Раздел XIII „ИЗМЕНЕНИЯ И ДОПЪЛНЕНИЯ НА ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ”:

130. БТК по своя инициатива или по предложение на абонатите/потребителите може да прави изменения и допълнения в тези Общи условия. Промените се изпращат за сведение на Комисията за регулиране на съобщенията и Комисията за защита на потребителите.

131. БТК се задължава да информира Потребителите си не по-късно от 30 дни, преди влизането им в сила чрез страницата на предприятието в Интернет.

132. Изменения и допълнения на индивидуалните договорите се правят по взаимно съгласие на страните.

 

Сгласно точка 140.14: В рамките на 30 дни, след влизането на измененията в сила, всички абонати, които не са съгласни с тях, имат право да поискат прекратяване на договора като подадат 7 дневно писмено предизвестие до БТК, във всеки от центровете за продажби на БТК. Ако такова заявление не бъде подадено в посочения срок се счита, че абонатите/потребителите са приели направените изменения.

 

Информация за измененията на Общите условия можете да анемрите тук.

 

Относно точки 125 и 126, бихме искали да ви уверим, че БТК спазва тези точки.

 

По поставените в Чл.34а (2) можем да потвърдим, че сте уведомен за правата си по алинея 34а точки 1, 2 и 3.

Относно точка 1, можете да възразите да се обработват данните Ви, но с подпиването на договора си сте се съгласил данните Ви да се обарботват, съгласно точка 127 от Общите условия (цитирана в нашата предишна кореспонденция).

Относно точка 2, Вашите данни не се използват за целите на директния маркетинг.

Относно точка 3, данните Ви не са предоставяни или разкривани пред трети лица, а за наличнието на Вашите лични данни в Jeff, вие сте предоставил лините си данни там и това е декларирано в договора Ви.

 

По повод на запитването Ви за гаранция от БТК АД да осигури, че за в бъдеще няма да бъдете безпокоен, вече Ви писахме, че VIVACOM ще направи всичко възможно, за да прекрати обажданията и кратките съобщения от тях към Вас. Към момента няма предвидени компенсации за неспазването на Вашето искане. Моля да имате предвид, че верига магазини JEFF и служителите на БТК са уведномени за Вашето нежеланеи да получавате никакви обаждания.

 

Относно точка 11.3 моял да имате предвид, че след подаденото от Вас писмено заявление за отказ от входящи обаждания от страна на наши служители, това е отбелязано.

======================================
Sat, May 28, 2011 at 2:41 PM

Здравейте,

Остана само да дефинирате “технологично време за въвеждане на промените и информиране на дистрибуторската ни мрежа”. Забележете, искам само дефиниция и спазване на срок. Не настоявам да го променяте заради мен, но все пак е хубаво да има дефинирано някъде. Иначе като нищо може да се окаже, че въпросното време е примерно 4-16 години.

Би ми било интересно да разбера какво точно е “всичко възможно” което БТК АД може да направи, Защото в момента, Вашето становище е: “Ще видим какво можем да направим, но дори и нищо да не свършим, това няма значение, защото няма регулаторни механизми които да ни накарат”

В очакване на новини от Вас.
Васил Лазаров

————————————–

Уважаеми г-н Лазаров,

 

Във връзка с Вашето оплакване, искаме да Ви уведомим, че по наши данни всчики наши партньори и служители са информирани да не осъщетсвавт контакт с Вас, както и сме отбелязали, че не желаете да получавате маркетингови съобщения.

======================================

Wed, Jun 1, 2011 at 4:58 PM

Здравейте,

Изключително много Ви благодаря, че сте уведомили своите партньори да не ме безпокоят. Все пак това е Вашата работа, но да не се скъпим на похвали.

На запитването ми дали имат собствена база данни и какви лични данни имам в нея, отговорът на JEFF гласеше:
“Г-н Лазаров,
Фирма Джеф е официален представител на Виваком и ползва базата данни на фирма Виваком. Фирма Джеф не разполага и не ползва друга база данни.
С Уважение”
(ако искате, бих могъл да Ви представя писмена, както и запис на гласова комуникация)

Препрочитайки досегашната ни комуникация, забелязах следните два пасажа, които нещо не се връзват със твърдението на служителя на JEFF.

——————————

Във връзка с Вашето оплакване, искаме да Ви уведомим, че верига магазини JEFF са наш партньор със самостоятелно провеждане на промоции, акции и реклами и не са обвързани с отаза Ви за маркетингови съобщения.
Във връзка с Вашето оплакване, искаме да Ви уведомим, че Вие сте сключили своя договор за мобилен номер ХХХХХХХХ във верига магазини JEFF, с което доброволно сте предоставил своите лични данни на тях, като наш партньор и представител, с цел сключването на договора Ви с нас. На база на сключения от тях договор, те са се свързали с  Вас, за да Ви напомнят за изтичането на срока на договора Ви и да Ви предложат специална оферта само за този номер, активна към момента, което е извън регламента за маркетингови съобщения.

—————————–

Малко тълкование за да стане ясно. Във Вашата база данни има маркер да не бъда безпокоен, и все пак JEFF не го виждат преди да ми пратят съобщението, защото… (оставям на Вас да го попълните, и този път моля Ви, измислете нещо по-правдоподобно)

Аз все още очаквам дефиниция на “технологично време за въвеждане на промените и информиране на дистрибуторската ни мрежа”

П.С. Имайте предвид, че все още много Ви харесвам услугите, затова Ви давам право да отговорите честно. Когато все пак ми омръзне да бъда подвеждан, просто ще включа в комуникацията ни kzld@cpdp.bg

————————————–

Thu, Jun 30, 2011 at 5:46 PM

Уважаеми г-н Лазаров,

 

Във връзка с Вашето оплакване, искаме да Ви уведомим, че след сключването на договора с Вас, нашия партньор Jeff разполагат с данните от самия договор и информация за промени по тарифните Ви планове и други позвани от Вас услуги, с предоставяната от нас новопостъпила за Вас информация е конкретно ограничена. Информация за това, че договорът за ползваната от Вас услуга е видна за нашите дилъри, а за Jeff е известна тази информация още при сключването на първоначалния Ви договор. Информация за нежеланието Ви да бъдете безпокоен и от тях, е подадена след изявено от Вас конкретно желание и те са били уведомени своевременно.

======================================

 

До момента, не съм получавал маркетингови обаждания или смс-и. Очакваме включване.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply