HostileSpace – преродена.

Преди доста години заиграхме една игричка, която стана платена и ние се отказахме. Лека полека играта замря, докато накрая сървъра беше спрян и играта официално умря. Играта изигра голяма част в моя живот, затова сега като я играя, си припомням миналото… (поне част от него)

А да, забравих да спомена, група ентусиасти са пуснали сървър и го чоплят за да го направят по-приятен за игра. Можете да намерите повече инфо на http://hostilespace.co.uk/

Докато сме на темата, аз също се опитвам да си направя играта по-приятна. Създадох си малко инструментче което да помага в това и реших да го споделя с всичките си 4-5 читателя които я играят. 😀

Lazytool_v_3.1

Lazytool_v_4.0

Lazytool_v_5.0

Lazytool_v_5.1

Версиите са достъпни чрез skype.

Описание:

1) Удобство при навигация.

Написването на /nav menk атоматично се превръща в /nav 4250 1950

Имената които се разпознават са:

unuk krax lesath mint kit thub alg menk tearix errai nid altair alioth andro markab botein cere bore med zaniah izar sula cetus hydra acamar okda dene nash rigel alos ceph sadal perc alph celb hadar scy tyv tali sira sb

ВНИМАНИЕ: координатите са в центъра на квадрата, не обвинявайте мен, ако се натресете на нещо.

 

2) Увеличаване на trade.

Застанете от ляво на планета на която можете да продавате. Подравнете се хоризонтално с нея и натиснете win+s

Скрипта продава едно по едно, като така повишава умението, без да се налага да умирате от скука. Първите две клетки от инвентара не се пипат. Напълнете инвентара с боклуци, и вижте как се държи, преди да започнете да го използвате.

ВНИМАНИЕ: Скрипта не прави разлика между алуминий и нещо което струва примерно 14 000, затова преди да започнете убедете се че нямате нищо ценно в инвентара, или го сложете преди трета позиция.

(Редакция) С  win+s се спира и се пуска скрипта.

 

3) Производство.

Наредете компонентите на най-горния ред в дясно и натиснете win+p. След това въведете 2, 3 или 4 за брой компоненти. Компонентите се взимат от дясно на ляво от най-горния ред на инвентара.

Удачно е да напълните ВСИЧКИ слотове на инвентара, за да може при отказ да се връща всичко където си му е мястото.

 

4) Повторение на умение.

Натискането на win+z ще стартира повторение на скила сетнат на ctrl+2. Повторното натискане ще спре.

ВНИМАНИЕ: Минимизирането на играта не спира повторението. (логично е, ама трябва да си го напиша)

 

 

5) Карта. (версия 4.хх)

Натискането на win+m ще изкара картата на екрана. Кликнете на сектор където искате да отидете и изчакайте няколко секунди. Кликането извън картата ще даде некоректни координати и няма да се случи нищо.

ВНИМАНИЕ: Координатите са приблизителни и служат само за груба ориентация.

 

6) Повторение на скил който не може да бъде повторен без да изтече таймер.

Натискането на win+f ще започне да повтаря скил-а на 2-ро слот, и веднага след това ще го маха от списъка с активни скилове.

 

7) Повторение на скил пред определено време.

Натискането на win+t (от Трънчо) ще очаква от вас да въведете число от 1 до 9 веднага след това. След въвеждането на числото, ще започне да повтаря скила след през интервал от секунди равни на натиснатото число.

8) Gather group

Пожелано от Некрис, win+y ще извика командата.

 

Клавишите left win и F2 са забранени и не правят нищо  натиснати самостоятелно. При натискането на ctrl+q всички повторения се спират. Изключение прави фабрикуването.

 

Която и функция да сте активирали, ако минимизирате играта, скрипта спира за няколко секунди, така че имате възможност да го спрете.

Копирайте тази програмка в директорията на играта. При първо пускане въведете потребител и парола и след това натиснете “Add”. При следващото пускан, потребителя ще бъде добавен. Добавянето на имена става с просто въвеждане на информацията. При повече от 2 героя, първия е автоматично избран. При натискане на ОК, играта тръгва.

Може да се наложи да смените няколко героя преди програмката да се осъзнае, но след това няма да се налага да преконфигурирате скилове.

Lunchier

Следете този блог за по-нататъшна информация.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply