Райфайзен Банк.

Здравейте,

Отдавна не ми се е случвало да пиша. Тази вечер обаче при прочистване на пощата попаднах на нещо интересно.

Преди известно време ми се случи при прегледа на телефона си да видя пропуснато обаждане. Тъй като в повечето от случаите съм “Forever alone guy“, и не получавам често обаждания, сами можете да си представите как се почувствах когато видях, че иам общо 8-10 пропуснати обаждания от цели три номера. При прозвъняването на всеки един от тях попадах на телефон принадлежащ на Райфайзен Банк. По принцип на банките предоставям телефон на който няма как да ми звъннат и който е спрян или не е включен. За съжаление за комуникацията си с РББ и по-специфично с мобилния консултант бях принуден да ползвам валиден телефон. Все пак е трудно да се обадиш от спрян телефон нали? Разбира се в документите бях писал телефона на мобилния си интернет, нека ми звънят на него.

Както можете да чуете, след първите няколко секунди, които минаха да се окопитя, поисках разследване откъде имат този телефон?

Можете да чуете първи и съответно втори разговор със служители на банката. (Съжалявам, че не можах да намеря читав mp3 плеър. Ще продължавам да търся.)

След известно време, получих отговор.

Както можете да видите от този файл, успяха да се измъкнат като метнаха цялата вина върху гърба на мобилния консултант. Разбира се когато работиш с мобилен консултант, в повечето случаи, между вас се изгражда почти приятелска връзка. Почти всеки консултант е свикнал (и едва ли не очаква) да му викаш когато не си доволен от банката, че дори понякога и да ти се превърне в душеприказчик. Разбира се, че няма да допуснеш банката да му направи сечено.

 Тъй като (както може би знаете) много мразя някой да се измъква като обвинява невинни хора, попитах следното:

———–

Здравейте,

След обсъждане с адвокат, бях посъветван да попитам, къде в
документите които съм подписал има опция за отказ от маркетингови
комуникации в съответствие с Чл. 261. ал. 2 т.1 и 2 от ЗЕС?

———–

И сега чакаме…

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply